Voorstellen

Specialist in coachen op perfectionisme, outplacement en loopbaanbegeleiding.

Practitioner Coach (Nobco), Erkend loopbaanprofessional (Noloc) en Erkend Coach! (St!R)

Werkwijze: individueel, praktisch en resultaatgericht en direct toepasbaar!

Veel mensen hebben het niet meer naar hun zin in hun huidige baan. Ze willen wel iets anders, maar vinden het lastig om te onderzoeken wat goed bij ze past. Bij loopbaanbegeleiding ga ik met deze mensen op zoek naar hun talenten en interesses en de aansluiting op het werk. Het geeft mij enorm veel voldoening wanneer mensen weer zelfvertrouwen krijgen zodra ze weten welke richting het beste bij hen past. Ik weet hoe het is om je droombaan uit te oefenen en dat gun ik de ander ook!

De afgelopen jaren kwam ik veel mensen tegen die enorm gedreven waren maar daardoor zichzelf helemaal uit het oog verloren. Om deze mensen weer rust en plezier te laten ervaren, heb ik me verdiept in het onderwerp perfectionisme. Deze specialisatie resulteerde in een coachtraject, speciaal voor hoger opgeleide werknemers, middelmanagers en ondernemers. Professionals die prima in staat zijn voor zichzelf te zorgen, maar die – als ze eerlijk zijn – meer aandacht aan hun omgeving schenken dan aan zichzelf.

Zowel bij coachen als bij loopbaanbegeleiding ga ik met mijn klanten aan de slag met denkpatronen en gedragsverandering. Met als resultaat een duurzame verandering, zelfvertrouwen en rust! Dit is mijn streven en mijn passie die ik graag voor je inzet!

 

Hedwig Passier