Statements

Dit zeggen mijn klanten

“Ik kwam bij jou en stortte mijn hart uit iets wat ik niet bij iedereen doe maar jij bent zo’n prachtig mens met een luisterend oor en het voelde meteen goed ik voelde me begrepen.”

“Ik bewaak beter mijn eigen grenzen door duidelijk te communiceren wanneer de planning te vol loopt.”

“Erg waardevol, zeer prettig. Hedwig hielp me om in roerige tijden helder te krijgen wat belangrijk is en waar verandering nodig was.”

Quote van een leidinggevende: ‘ik zie een volledige transformatie bij de medewerker; ze staat nu vol zelfvertrouwen “haar vrouwtje” en neemt volop initiatief’.

“Dankzij het coachtraject heb ik mijn energieniveau kunnen herstellen en heb ik geleerd wat ik kan doen om de balans tussen werk en privé te bewaken. “

“Hedwig stuurt tussen de coachingsgesprekken door mails met filmpjes/artikelen die aansluiten op hetgeen dat we in de sessie hebben besproken. Dit is erg leuk en helpt ook in het leerproces en in het toepassen van de geleerde technieken. Ze is ook altijd bereikbaar via whatsapp, telefoon en e-mail als je haar nodig hebt. Dat is erg fijn!”

“Ik vond het coach traject super. Ik heb echt heel veel van Hedwig geleerd. Hedwig is heel toegankelijk en respectvol waardoor ik al gelijk mezelf bloot durfde te geven. Wat ik vooral heel fijn vond aan een individueel traject is dat het echt om mij ging. Doordat Hedwig reageerde op wat ik zei en deed werd het voor mij inzichtelijk. Hedwig is heel eerlijk en hield me af een toe echt een spiegel voor. Waardoor ik gedwongen werd naar mezelf en mijn gedrag te kijken. Heb regelmatig een oh ja moment gehad. Waar ik dan weer mee aan de slag kon gaan.”

“Intensief, confronterend maar vooral heel leerzaam en verhelderend.”

“De gesprekken heb ik als prettig maar ook confronterend ervaren. Dit gebeurde altijd in een veilige omgeving. Ik vond het prettig om op deze manier samen te werken. Met een paar doelgerichte vragen ben je in staat mij kritisch te laten nadenken over mijn eigen handelen”

“Resultaat is dat ik beter in mijn vel zit. Ik kan beter met stress situaties omgaan; beter relativeren.”

“Ik heb het coachtraject als heel prettig ervaren! Ik voelde me echt op mijn gemak en kon vrijuit praten. Geen zweverig gedoe, maar goede bruikbare inzichten. En niet door met een vinger te wijzen of een aai over mijn bol, maar door mezelf dingen in te laten zien. Door een vragenlijst, door een rollenspel of door een opdracht. Stukje bij beetje vielen de puzzelstukjes op hun plaats en heb ik uiteindelijk zelf mijn pad gekozen. Met natuurlijk bijsturing en goed advies.

“Coaching van Hedwig heb ik als zeer prettig ervaren! Het werkboek en de thuisopdrachten hebben mij aan het denken gezet. Tijdens de gesprekken weet Hedwig de juiste vragen te stellen, onduidelijkheden te benoemen en gedachten te structureren. En met tips en eenvoudige oplossingen helpt Hedwig mij steeds weer op weg.”

“Hedwig weet heel goed de rode draad in het verhaal te vinden en geeft vervolgens op subtiele wijze richting aan het denkproces, waarbij zij toch het initiatief bij jou als kandidaat weet te laten. Komt met goede tips en ideeën. Motiveert en geeft zelfvertrouwen.”

“Het coachtraject was voor mij een leerzaam en verrijkend kijkje in de ziel met als resultaat een zelfverzekerder, communicatiever en opener mens. Ik heb van een paar (oud) collega’s (waaronder mijn ex-leidinggevende) gehoord dat ik wat meer rust en zelfvertrouwen uitstraal en ook krachtiger, energieker en overtuigender overkom”

“De persoonlijke aanpak van Hedwig heeft mij enorm aangesproken. Zij werkt duidelijk niet vanuit een standaard maar volledig gericht op de persoon die zij tegenover zich heeft. Zij heeft een enorme mensenkennis en kan goed luisteren. ”

Verhelderend en ondersteunend
“De coachgesprekken waren verhelderend en soms ook confronterend. De coach gaat de dialoog aan en dwingt tot zelfreflectie. Het coachtraject heb ik ervaren als leerzame zelfreflectie, waarbij de middelen zijn aangereikt om weer beter in het leven te staan.”

“Samen met Hedwig heb ik op een open en eerlijke manier mijn eigen ik in kaart gebracht. Door de directe manier van aanpak heb ik op een positieve manier een spiegel voorgehouden gekregen. Dit heeft super gewerkt, ik ben nu in staat om echt te kiezen voor het geen waar ik goed in ben en wat ik leuk vind. Ik heb de regie over mezelf terug!”

“Professioneel, enthousiast, praktisch, persoonsgericht en positief!”

“Ik ben erg blij met de coaching met Hedwig. Door het loopbaanonderzoek en fijne coaching van Hedwig heb ik een duidelijk beeld van wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil. Mede door deze coaching heb ik snel een nieuwe baan gevonden.”

“Snel en doelgericht, prettige communicatie plus gevoel voor humor en sterk inlevings-vermogen Ik ben dik tevreden. Goed zo, ga zo door. Je bent een prettige, doortastende coach met duidelijk een grote ervaring in het begeleiden van allerlei soorten mensen. Dat geeft de noodzakelijke snelheid, maar het is ook een prettige ervaring.”

“Prettig – leerzaam – professioneel – ik werd serieus genomen – ik heb er veel aan gehad Je luisterde goed – reageerde goed – kwam afspraken na – bent klantvriendelijk helpt ook daadwerkelijk – bent ook bereid te helpen na afloop van traject. Neemt zelf ook initiatieven. Je denkt echt mee.”

“In mijn rol als moeder, professional, echtgenote, dochter en vriendin probeerde ik zoveel mogelijk bordjes in de lucht te houden. Ik verloor de grip op zaken en het plezier in mijn werk en in mijn sociale contacten. Het traject Coaching voor Professionals heeft me geleerd om opnieuw te kijken naar de dingen die me dierbaar zijn in het leven. Niet alleen kijken, maar ook kiezen. Keuzes maken vanuit mezelf, vanuit de overtuigingen die bij mij horen en niet bij anderen. En niet alleen kiezen, maar ook de daadwerkelijke link leggen naar de praktijk: vanuit inzicht komen tot borging in de praktijk. De balans tussen werk en privé blijft een spannende, maar ik heb nu wel inzichten en handvaten in mijn repertoire om bewust in evenwicht te blijven.”

“Hedwig komt over als een vertrouwenspersoon. Ik heb geen schroom gehad om persoonlijke dingen met haar te delen. Ze luistert goed en stelt ook goede vragen.”

“Door de positieve, enthousiaste, doortastende en diepgaande werkwijze van Hedwig werd mij binnen no time duidelijk welke richting ik uit wilde gaan. Met belangstelling, raad en daad heeft zij mij bijgestaan om mijn doel te bereiken.
Ik sta weer midden in het werkproces en ben dolgelukkig met mijn eigen bedrijf.”

“Hedwig’s begeleiding omschrijf ik met wat kernwoorden: professioneel, inventief, empathisch, sympathiek, met humor op zijn tijd, vol aandacht en heel oprecht; kortom: Hedwig is een heel prettig en mooi persoon om mee samen te werken.”

“Ik moest enkele beperkende overtuigingen ombuigen naar overtuigingen die me helpen en energie geven. Patronen in je leven herkennen en doorbreken, durven kijken en ook zien wie je bent en wat je wilt. Door Hedwig’s persoonlijke, professionele,betrokken en humoristische aanpak is mijn weg weer duidelijk geworden! Bedankt! ”

Een stimulans om zaken helder op een rij te krijgen wat me helpt om bewuste keuzes te maken”

“Door het achterhalen van mijn kernovertuiging; het aantrekken van een ‘regenjas’ op het juiste moment, het teruggaan naar mijn anker tijdens een moeilijk moment, het mezelf erkenning geven die ik verdien, heb ik geleerd dat ik het waard ben!”