Blended coaching: overal ter wereld 24/7 werken aan je ontwikkeling!

Blended coaching: 24/7 werken aan je ontwikkeling!

Coaching waar en wanneer het jou uitkomt! Dat kan nu met onze blended aanpak: 2 keer per week contact waardoor je jouw ontwikkeling een boost kunt geven!

Druk van de Ketel biedt blended coaching aan: een mix van off- en online contactmomenten. Jij bepaalt wanneer het jou het beste uitkomt en naar welke vorm van contact jouw voorkeur uitgaat.

Uit onderzoek blijkt dat ons brein het beste leert door frequente feedback en het stapsgewijs realiseren van successen. Daarnaast is gebleken dat schrijven een positief effect heeft als het gaat om het krijgen van overzicht en inzicht en het verwerken van emoties. Nieuw gedrag beklijft het beste door het zetten van kleine stappen en het inbouwen van herhaling.

Al deze inzichten hebben we gebundeld in een blended aanpak met gemiddeld 2 contactmomenten per week. Dit vraagt van jou zo’n 1,5 uur tijdsinvestering per week, op de momenten dat het jou uitkomt. We werken in een beveiligd platform waar je jouw belangrijkste leermomenten altijd terug kunt halen en zorgen samen voor de borging van het bereikte resultaat!

De kanalen waar je uit kunt kiezen zijn:

Op afspraak: f-t-f | videogesprek

In eigen tijd: mail | whatsapp

 

Wat levert deze blended aanpak jou op?:

Eigen regie en vertrouwen in je ontwikkelvermogen

In kleine stappen naar duurzaam resultaat

Continuïteit in het leerproces

Diepgaande en duurzame ontwikkeling

Zelfvertrouwen door frequente feedback